Всім привіт! Думаю показати цікавим сайтом, може комусь буде корисно. Останнім часом прямо біда почав помічати, що сплю гірше, кручусь до ранку, а зранку почуваюся, ніби вагони розвантажував. Списував на нерви, на атмосферний тиск, а жінка видала: "Треба оновити постільну білизну на нормальну, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я заліз в інтернет.
Зізнаюсь, вважав, що підбір постільного комплекту - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в таких словах був нуль, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.
Люди, оце скарбниця інформації! Реально залип десь годину. Там все як в підручнику: по полицях описані всі типи тканин, від простої бязі до преміум сатину та льону. Навіть є табличка з описом щільності тканини та того ж, скільки циклів прання витримує комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому один комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.
З цікавого особисто зрозумів:
- Виявляється, наші та євро розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це жах, а якісний сатин насправді дихає, тому що в нього плетіння ниток інша.
- На сайті є поради, як правильно прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Актуально для всіх, у кого пралка паше без відпочинку.
Зрештою вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримав своїх). Поки все добре — спимо як немовля, тканина приємна на дотик, не збивається й не іскрить.
Загалом, якщо ти, як і автор, до останнього часу вважали, що підковдра — це не те, в що треба заглиблюватись, дуже рекомендую почитати огляд на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає час на пошуки та вберігає від покупки неякісної речі. Всім міцного відпочинку!
Люди, хто знається в постільній білизні?? Попався на очі цікавий сайтик